Hvis du har en hund, er det uden tvivl din bedste ven. Derfor vil du helt sikkert også gerne give din hund de bedste betingelser for at kunne trives. Hvis din hund derfor har brug for lidt hjælp til at holde varmen, kan det være en god idé med en form for hundefrakke. Hvis du samtidig gerne vil give din hund det bedste af det bedste, bør du overveje at købe et Back On Track hundefleecedækken.

Med et hundefleecedækken fra Back On Track giver du din hund mulighed for at holde varmen på den mest komfortable måde. Fleecedækkenet er nemlig designet til at følge din hunds krop, så den opnår den bedste bevægelsesfrihed.

Fremstillet af de bedste materialer

Back On Track er kendt for at anvende nogle af de bedste materialer, når de fremstiller deres produkter. Her er deres hundefleecedækken ingen undtagelse. Med dette dækken får du Back On Tracks Welltex®-teknologi med i købet.

Det er et tekstil med varmereflekterende egenskaber. Det betyder derfor også, at materialet gør dækkenet særligt åndbart. På den måde undgår du, at din hund kommer til at svede eller overophede, når det har fleecedækkenet på.

Fleecedækkenet er også fugttransporterende, hvilket giver din hund den bedste komfort. Derudover har fleecedækkenet også en unik evne til at fremme tørringen af din hunds pels.

Nemt at give din hund på

Fleecedækkenet fra Back On Track er også utroligt nemt at betjene. Det betyder derfor også, at du let kan give din hund sit dækken på fra flere forskellige vinkler. Det er nemlig forskelligt fra hund til hund, hvordan den foretrækker at få dækken på.

Ikke to hunde er ens, og derfor er det mest trygt for nogle hunde, hvis du anvender en alternativ måde til at lægge dækken på. Det giver fleecedækkenet fra Back On Track dig mulighed for.

Afhjælper muskel- og ledsmerter

Da hunde er en meget aktiv dyreart, kan de også let blive meget ømme i deres muskulatur. Denne ømhed kan blandt andet opstå på grund af lange aktiviteter eller meget leg. I så fald er det en god idé med et fleecedækken fra Back On Track, da det kan afhjælpe både muskel- og ledsmerter.

Du kan med fordel give hund dækkenet på efter træning. På den måde kan din hund køle ned på den mest behagelige og skånsomme måde.

Fås i flere forskellige størrelser

Når det kommer til hundedækkener, er pasformen alfa omega. Derfor kan du naturligvis få fleecedækkenet fra Back on Track i flere forskellige størrelser.

Faktisk rangerer størrelsesudvalget lige fra 21 cm til 91 cm. Derfor kan du også finde et passende dækken til langt de fleste hunderacer.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse dækken du skal vælge, kan du måle din hund. Du skal måle hunden fra dens skulderblad til dens halerod. På den måde finder du den rette størrelse dækken til din bedste ven.