Det danske vejr gør, at mange hunde har brug for en hundefrakke. Vejret kan nemlig skifte meget, og det kan faktisk blive rigtig koldt for nogle hunde. Det er især små hunde, som bliver kolde. Køb dem derfor en hundefrakke, så de ikke skal gå og fryse, når de er ude på deres daglige tur. 

Hundefrakker med foer

Hundefrakker kan hjælpe hunde med at holde varmen på flere måder. 

Først og fremmest beskytter de mod blæsten. Den danske blæst kan godt være noget hård og kold. Hvis man køber en hundefrakke for at beskytte mod blæsten, er det vigtigt, at man tjekker, at den er foret godt, så blæsten ikke bare går lige igennem. 

Mange vælger også at købe en hundefrakke, som beskytter hunden mod regnvejr. Det er en fordel at gøre, da en kold omgang regn i den grad kan gøre en hund meget kold. Her behøver man egentligt ikke nødvendigvis en med foer. Men eftersom det ofte regner, når det også er koldt og blæser, kan det være en fordel, hvis den er med foer.

Hvis du går mange ture med din hund om vinteren, bør du helt klart købe en hundefrakke med foer. For mange små hunde er vinteren rigtig kold. Det bliver kun værre, når det også sner. Sørg derfor for at din hundefrakke er både vandtæt og med en god mængde foer.

Der er heldigvis rigtig mange hundefrakker at finde online. Der findes et stort udvalg af hundefrakker med foer, men også hundefrakker uden foer. Nogle køber for eksempel bare vandtætte hundefrakker. Det er også muligt at finde hundefrakker til sommerbrug. Det kan for eksempel være en hundefrakke, som faktisk køler hunden ned. Det kan være nødvendigt efter en lang gåtur i sommervarmen. 

Sådan finder du den rigtige hundefrakke

Når du kigger på hundefrakker, skal du selvfølgelig kigge på størrelsen. Der findes hundefrakker til hunde i alle størrelser. Selv indenfor kategorien lille hund findes der flere forskellige størrelser. Størrelserne kan variere efter mærke, så det er en god idé at tjekke størrelsesguiden først, hvis der er sådan en.

Hvis du er usikker på størrelsen, behøver du ikke være det. Frakkerne er ofte justerbare. Det betyder, at din hund sagtens kan tage lidt på eller tabe sig uden, at det gør det store. 

Derudover skal du selvfølgelig tænke på frakketypen. Det kan for eksempel være en regnfrakke, en kølende frakke eller en vinterfrakke med foer. Læg derfor godt mærke til hvornår din hund rent faktisk fryser eller har det for varmt. Det er for eksempel også muligt at finde hundefrakker, som er selvtørrende. De er smarte til lange gåture, hvor der er stor risiko for byger. 

Når du vælger hundefrakke, kan du selvfølgelig vælge mellem mange forskellige designs og farver. Det er givetvis ikke det vigtigste, men hvis du kan finde en pæn hundefrakke, gør det jo bestemt ikke noget.  Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig overveje prisen. Hvad er du egentligt villig til at give? Det er i den grad muligt at finde gode hundefrakker til gode priser, men det er vigtigt at huske på, at pris og kvalitet ofte følges ad.