Der kan være flere grunde til, at din hund har brug for lidt ekstra varme til gåturene på de kolde dage. Især hunde med kort pels kan have brug for at blive beskyttet mod kulden, når I er ude på jeres daglige gåture. Hvis din hund er lille og korthåret, er der en stor chance for, at den har brug for lidt ekstra varme. Derfor kan du vælge at købe en hundefrakke til din hund. 

Hvordan finder jeg ud af, om min hund fryser? 

Ligesom vi mennesker over tid har vænnet os til et varmt og tørt indeklima, har vores hunde det også. Især små hunde med kort pels har en tendens til at fryse mere end andre hunde. Hvis din hund måske virker mere urolig eller sløv når det er koldt, kan det være tegn på, at din hund fryser. Har du mistanke om at din hund fryser på de kolde vinterdage, er det tid til at købe en hundefrakke.

Er der bestemte typer af hunde, som fryser?

Der er flere forskellige faktorer, der kan vurdere, om din hund muligvis fryser. Først og fremmest kan man se ud fra hundens race og vurdere om denne race har underuld i pelsen. Underulden er dejligt isolerende og de hunde der har sådan en, fryser normalt ikke i det kolde vejr. Dernæst er det essentielt at se på, om din hund har en kort eller lang pels. Har din lille hund en kort pels, er der stor chance for, at en hundefrakke er en god idé på de kolde dage. En anden vigtig faktor der spiller ind, når man skal vurdere om hunden har brug for en frakke eller ej er, om din hund er sund og rask. Store sunde og raske hunde med en tyk, lang pels har formentlig ikke brug for en frakke. 

Hundefrakker med forskellige formål

Det er ikke alle hundefrakker der har det formål at holde din hund varm på de kolde dage. Du kan også finde jakker, som beskytter hunden mod regn. Hvis I skal ud på en gåtur, hvor det ikke er muligt at undgå regnen, vil denne hunderegnfrakke være et oplagt valg. Hertil sørger den for, at din hund holder sig både varm og tør på jeres tur. Dernæst er det også meget nemmere for dig at tørre din hund af, når I er færdige med gåturen og skal indenfor. Der findes også en hundefrakke der giver en nedkølende effekt og er derfor god at have på de varme sommerdage. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken type hundefrakke du har brug for. 

Hundefrakker i forskellige designs

Der findes hundefrakker til enhver smag. Nogle vil have en hundefrakke, som er pæn, mens nogle vil gerne have en fornuftig hundefrakke, der kan ses fra lang afstand. Andre ønsker en neutral hundefrakke, der ikke er for prangende. De fleste hundefrakker du finder, er nemme at give din hund på og nem at indstille. Så slipper du for at fumle med hundefrakken, når I skal ud på tur.