Hvis du ejer en hund, ved du sikkert allerede, at der kan være flere scenarier, hvor den får brug for en hundefrakke. Derfor er et Siccaro SupremePro dækken et fantastisk valg. Det er nemlig et meget alsidigt hundedækken, som du både kan bruge til at tørre, varme eller køle din hund med.

Hvis du derfor leder efter et hundedækken, som du kan bruge til flere forskellige formål, bør du helt klart vælge Siccaro SupremePro.

Multifunktionelt hundedækken

Den største fordel ved et Siccaro SupremePro er helt klart, at dækkenet er multifunktionelt. Ud af alle dækkenets mange funktioner er dens tørreevne mest imponerende. Med dette dækken har du nemlig mulighed for at tørre op til 90% af din hund på blot 15 minutter.

Det skyldes, at Siccaro SupremePro er fremstillet af et materiale, der er i stand til at suge syv gange sin egen vægt i fugt. Oven i hatten har dækkenet også en antibakteriel egenskab. Det betyder, at du slipper for lugten af våd hund. Når du derfor gerne vil tørre din hund efter enten træning, en tur på stranden eller noget helt tredje, er Sicarro SupremePro et fremragende valg.

Køler på varme dage og varmer på kolde dage

Med sin unikke sammensætning af materialer har Sicarro SupremePro også evnen til både at varme din hund på en kold dag og køle den ned på en varm dag. Derfor er dækkenet også et godt valg, hvis du gerne vil have en alt-i-en-løsning til din hund.

Dækkenet har desuden mindst ét mavebælte. Hvis du skal have en af de største størrelser, har dækkenet faktisk hele to mavebælter.

Nemt at rengøre

Dækkenets materiale er ikke blot multifunktionelt – det er også nemt at rengøre. Derfor tåler dækkenet både vaskemaskine og tørretumbler. På den måde kan du hurtigt have et rent og tørt dækken klar til din hund igen.

Flere forskellige størrelse for optimal pasform

Når det kommer til dækkener, er den vigtigste egenskab helt klart en god pasform. Det er vigtigt, at din hund stadig har en optimal bevægelsesfrihed, når den har dækkenet på.

Med Siccaro SupremePro har du derfor også mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser. Derudover har dækkenet også mavespænder, så du har mulighed for at justere dækkenet til lige præcis din hund.

Du kan vælge mellem følgende seks størrelser til din hund:

Small: 27 cm – 37 cm

Denne størrelse dækken passer bedst til de små racer såsom lhasa Apso, Papillon eller Jack Russel Terrier

Medium: 37 cm – 47 cm

Denne størrelse passer bedst til de lidt større hunderacer såsom gravhunde, Beagler eller Cocker Spanieler

Large: 47 cm – 57 cm

Denne størrelse egner sig bedst til eksempelvis boxere, Springer Spanieler og små Labradorer

XL: 57 cm – 65 cm

Denne størrelse passer bedst til de lidt større hunderacer såsom store Labradorer, Weimaraner, Kongepudler eller Schæfere

XXL: 65 cm – 76 cm

Denne størrelse egner sig bedst til racer såsom store Golden Retrievere, Flatcoat retrievere, Berner Sennen eller Rottweilere

XXXL: 76 cm – 85 cm

Denne størrelse egner sig bedst til største hunderacer, såsom Newfoundlændere, Ulvehund og Grand Danoiser.