Du kender det sikkert fra dig selv: det er ikke sjovt at gå en tur og ryste af kulde og bande og svovle over, at du ikke har taget en varmere jakke på. Sådan har din hund det med stor sandsynlighed også.

Hvis din hund savner lidt ekstra varme i de kolde måneder, så kan en hundefrakke være en rigtig god løsning til din pelsede ven.

Om Buster Country Vinterjakke Camouflage

Buster har designet en hundefrakke, der netop sørger for at holde din hund varm på de køligere gåture. Frakken er lavet af vandtæt materiale, og den beskytter mod sne og slud.

Hundejakken er ikke bare praktisk, men giver med sit seje camouflageprint samtidig et cool udtryk. Camouflagen giver associationer til skovture og måske endda jagt, og jakken passer perfekt til dig, der er glad for at have din hund med i skoven. Jakken er desuden udstyret med en smart pelskrave, der er med til at give din hund et stilrigtigt look. Kraven kan let tages af.

Hvis din hund er den slags, der godt kan lide at rulle sig i den mudrede skovbund, vil jakken også være et godt køb. Den beskytter hundepelsen og er heldigvis nem at rengøre. Den kan maskinvaskes ved 30 gader og skal derefter bare lufttørres.

Stor alsidighed

Busters vinterjakke til hunde er et alsidigt stykke hundetøj. Du kan justere jakken ved at trække i de justerbare elastikker omkring bagbenene og den justerbare velcro omkring maven. På den måde sørger du for, at frakken passer perfekt til din hunds pasform.

Buster har også taget højde for, hvis din hund bruger halsbånd eller sele. Jakken har nemlig åbninger i nakken og på ryggen, hvor en dobbelt lynlås vil hjælpe dig med at tilpasse jakken til sele og halsbånd.

Jakken er ligeledes udstyret med påsyede reflekser hele vejen rundt i kanten. Det gør din hund mere synlig på de mørke vintergåture og sørger for, at sikkerheden er i top. Det er trods alt ofte mørkt, når du har fået fri fra arbejde og er klar til at lufte hunden. Især i de mørke vintermåneder, hvor frakken er mest anvendelig.

Sådan finder du den rigtige størrelse

For at finde den jakke, der er helt rigtig i størrelsen til din hund, kræver det, at du måler din firbenede ven. Find yndlingsgodbidderne og målebåndet frem, og tag din hunds rygmål.

Hundefrakken kan fås i størrelse L, XL og XXL. For at give dig en idé om, hvordan den passer forskellige hunde, kan du her se, hvilke racer, der bruger hvilke størrelser:

  • L passer til Cocker Spaniel, Boxer og Border Collie.
  • XL passer til Labrador og Golden Retriever.
  • XXL passer til Schæfer, Golden Retriever og Labrador.

Specifikationer

  • Vandtæt materiale.
  • Pelskraven kan nemt tages af og på.
  • Udstyret med reflekser.
  • Åndbart materiale.
  • Justerbar omkring maven og ved bagbenene.
  • Åbninger i frakken til både halsbånd og sele.
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader.