Sommertiden betyder sol og varme. Det er som regel en hyggelig tid, hvor vi sidder i solen og glemmer alt omkring os. Det kan dog godt gå udover hundene. De kan have det meget svært om sommeren, da det kan blive meget varmt.

Derfor kan det være en god ide at få et hundedækken. Det kan køle hunden ned til en behagelig temperatur, sådan du kan slappe helt af uden at skulle tænke på noget som helst. Så kan din hund drøne rundt i haven eller blot slappe af i skyggen, hvis det er, hvad den har brug.

Nemt og effektivt hundedækken

Back on Track – Cool on Trak hundedækken er helt vildt nemt at bruge. Det er effektivt i forhold til at køle din hund ned. Det kan være svært for hunde selv at regulere deres temperatur i den varme sommer. Derfor er det en rigtig god ide at købe en hundefrakke, der kan køle dem ned.

Dette hundedækken kan hurtigt og nemt køle din hund ned, da det kan køle din hund med helt op til 6 grader. Det lyder måske ikke som så meget, men forskellen for din hund er kæmpestor.

Back on track – cool on track hundedækken kommer med et flot design. Du kan derfor godt regne med, at din hund ser godt ud. Det har et klassisk design med mørkeblåfarver. Farven er meget neutral, hvilket gør, at den ikke kommer til at se misplaceret ud på nogen hunde. Det er en stor fordel, at du ikke skal tage højde for udseendet overhovedet.

Kan tilpasses din hund

Noget der gør Back On Track – Cool On Track hundedækken ekstra godt er, at den kan tilpasses din hund, sådan den sidder perfekt. Mange hunde bryder sig ikke om at have et hundedækken på, fordi de ikke sidder ordentligt. Det her hundedækken kan derimod tilpasses din hund, hvilket gør den til en storfavorit blandt mange kunder.

Det kan justeres med velcrobånd om maven og fronten. Men hvis din hund stadigvæk ikke bryder sig om at have den på, så kan den altid bruges som et koldt liggeunderlag, som helt klart vil være en sikker vinder.

Dækkenet fås i fem forskellige størrelser. Derfor har du altså mulighed for at finde den, der passer perfekt til din hund. Alle hunde er ikke ens, hvilket også er grunden til de forskellige størrelser. Det sikrer, at du får den rette pasform til din hund. Det er vigtigt, at det passer perfekt til hunden for at sikre den bedste komfort.

Køledækken skal holdes fugtigt hele tiden

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at hundedækken skal holdes fugtigt. Det gælder også, når det ikke bliver brugt. Hvis køledækken ikke er fugtig og tørrer ud, så kan der komme revner i den. Det er selvfølgelig noget, som du gerne vil undgå. Hvis det dog sker, at køledækken tørrer ud, så kan du afhjælpe problemet med noget lunkent vand. Det handler altså om at få det skyllet ordentligt igennem med lunkent vand.